Zwemmen

Wanneer je voldoende ruimte in de tuin hebt, kan de aanschaf van een zwembad van Bodyfit de overweging waard zijn. Niet alleen voor jezelf is het heerlijk om de beschikking over een zwembad te hebben. Ook kinderen vinden het vaak een zeer welkome toevoeging aan de inrichting van een tuin! Welk kind droomt er niet over een eigen zwembad in de tuin? Naast de mogelijkheid om een zwembad in de tuin in te laten bouwen, zou je ook voor een opblaasbaar zwembad kunnen kiezen. Deze zwembaden worden echter niet door Bodyfit aangeboden en hebben verschillende nadelen. Denk aan het feit dat het zwembad ieder jaar naar binnen moet worden gehaald, dat het je gazon aan kan tasten, enzovoorts.

Bodyfit

Inbouwzwembaden van Bodyfit

Bij de aanschaf van een zwembad voor in de tuin heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld voor een bouwkundig zwembad kiezen, wat de grootste varianten zijn. Deze zwembaden worden op maat gemaakt en in je tuin zelf opgebouwd. Goedkoper is het om voor bijvoorbeeld een polyester of polypropyleen zwembad te kiezen. Deze zwembaden hebben hun vorm al en kunnen als een compleet element in de tuin worden geplaatst. Vanzelfsprekend zal hier eerst een gat voor moeten worden gegraven. Een vierde mogelijkheid is een houten zwembad. Hierbij wordt het zwembad omringd door een mooie houten ombouw.

Zwembad

Verschillende extra’s bij een zwembad

Niet alleen voor een zwembad kun je bij een organisatie als Bodyfit terecht. Deze partij biedt verschillende andere extra’s aan. Denk bijvoorbeeld ook aan een afdekking voor het zwembad. Zo raakt het water veel minder snel vervuild, wat een positieve invloed heeft op de staat van de onderdelen van het zwembad. Naast deze zwembadafdekking zou je ook voor een zwembadverwarming of een buitendouchekunnen kiezen. Met een zwembadverwarming is het ook tijdens koudere herfst- en lentedagen mogelijk om van je zwembad te genieten.