Fysio Centrum Amsterdam (FCA) is al jarenlang een begrip in de markt van fysiotherapie in Amsterdam. Onze nieuwste vestiging is juist geopend en wij willen je van harte welkom heten om hier langs te komen. Met een vertrouwd team van professionals hebben we je af van lichamelijke klachten. Of je nou komt voor sportrevalidatie, manuele therapie of medical taping, het kan bij de nieuwste fysiotherapeut Amsterdam zuid!
fca1
Lichamelijke klachten
Ervaar je dagelijks lichamelijke klachten tijdens het sporten of zelfs tijdens het gewoon bewegen, dan kan dat vervelend zijn. Het is dan prettig om te weten dat er ook bij jou in de buurt een vakkundig team met professionele therapeutes klaar staat om je van deze klachten af te helpen. Bij FCA, de nieuwe fysiotherapeut in Amsterdam zuid, kun je na een paar behandelingen weer helemaal de oude zijn.

Kennismaking
Bij de kennismaking zullen we inhoudelijk met je in gesprek gaan over de aanwezige klachten. Op basis daarvan zal een programma op maat worden gemaakt, waarbij onze fysiotherapeuten intensief met je lichaam aan de slag gaan. Alles op jouw tempo, maar wel effectief en met een doel.

Fysio Centrum Amsterdam zit nu ook in Amsterdam zuid en helpt je daar met de laatste wetenschappelijke inzichten af van lichamelijke klachten. We heten je van harte welkom om eens langs te komen!