Website optimalisatie no cure no pay

Website optimalisatie no cure no pay Het onderwerp van vandaag: website optimalisatie no cure no pay. Ik ga het hierover hebben omdat veel onernemers niet weten hoe belangrijk het is om goed vindbaar te zijn. Op het moment dat uw website niet goed vindbaar is dan loopt u een hoop klanten mis. Ik liep zelf behoorlijk achter wat betreft seo maar gelukkig is dat al helemaal bijgewerkt.

Een tijdje geleden was ik namelijk op bezoek bij een klant en hij vertelde me over Websitepromotor. Hij vertelde dat dit bedrijf er door middel van seo voor heeft gezorgd dat zijn website nu goed vindbaar is op Google. Wanneer je belangrijke zoektermen voor zijn branche intypt dan zul je zien dat hij op pagina een staat. Dit wilde ik ook wel en daarom nam ik contact met ze op.

Wat is seo?

Ik wist zelf helemaal niet wat SEO was. Inmiddels weet ik wel wat dit is. De Nederlandse vertaling is zoekmachine optimalisatie. Hierbij word je website zo ingesteld dat je op bepaalde zoektermen makkelijk gevonden wordt. Website optimalisatie no cure no pay is het systeem van Websitepromotor dat mijn website flink heeft laten stijgen. Als dit niet was gebeurd dan kreeg ik mijn geld terug.