Sinds ik Realgen internetmarketing heb ingehuurd, zie ik mijn winst stijgen. Ik run een winkel voor muziekinstrumenten. Mijn assortiment is heel erg specifiek. Het is dan ook mijn doel om hele zeldzame instrumenten in te kopen. Zo heb ik laatst nog een originele Selmer gitaar weten te bemachtigen. De vraag naar dat soort instrumenten is niet zo groot. Je moet dus het internet op om jouw doelgroep te zoeken. Aangezien dit niet mijn ding is, stond ik voor een dilemma. Ik kon in meer gangbare modellen gaan handelen. Ook kon ik gaan zoeken naar een bedrijf die het online deel voor me kon overnemen. In dit online marketing bedrijf vond ik de oplossing.

Eindelijk mijn doelgroep gevonden

Een vriend van me heeft me over dit bedrijf vertelt. Hij had er zelf goede ervaringen mee. Ik besloot ze op te bellen. Het was geen probleem om langs te komen en te bespreken wat ik nodig had. Het was duidelijk dat ze wisten waar ze het over hadden. Ook dachten ze heel erg met mij mee. Waar ze moesten inzetten, en waar het budget heen moest. Binnen no time stond mijn site online. Binnen enkele weken begon ik bestellingen binnen te krijgen.

Doen wat je wil doen

Hierdoor kon ik me blijven richten op wat ik eigenlijk wilde doen. Ik kon zeldzame instrumenten blijven aanschaffen. Ik vind het leuk om deze te verkopen. Door de interesse weet ik er ook een boel vanaf. Dit merken klanten ook. Het is dus een echte win-win situatie. Ik krijg meer klanten, en zij krijgen en deel van die winst als investering om voor mij nog meer klanten te vinden.