Vanavond is het weer zover dan hebben wij weer een vriendinnen avond. Elke keer gaan wij bij iemand anders op visite die dan voor die avond iets bedenkt wat wij kunnen gaan doen. Vaak is het gezellig een glaasje wijn drinken en een hapje eten. Vanavond is het bij mij thuis en deze keer wilde ik iets heel anders doen, zo had ik verschillende natuurlijke verzorgingsproducten van RAU Cosmetics besteld. Het leek mij namelijk leuk om met iedereen een gezichtsmasker te nemen. Natuurlijk had ik met de verschillende huidtypes rekening gehouden en hiervoor dus ook de nodige producten besteld.  natuurlijke verzorgingsproducten

Gezellige avond

De avond is in volle gang en mijn idee om een gezichtsmasker te nemen viel in goede aarde. Iedereen is dan  ook druk bezig om het gezicht te reinigen voordat het masker erop werd gesmeerd. Nog geen uur later liep iedereen met een mooie gekleurd gezicht door mijn huiskamer, dit was wel een foto moment waard.

Iedereen weet bijna wel dat stress, het weer en natuurlijk je leefstijl enorm veel invloed kan hebben op de huid. Daarom is het aan te raden om een paar keer per jaar een gezichtsmasker te nemen. Bij RAU Cosmetics is er voor elke huidtype wel een masker te verkrijgen, zeker de moeite waard om eens op deze website te gaan kijken.