vakantiepark De Leistert in Limburg

Er zijn in Nederland een hoop mensen die zodra het kan, op vakantie gaan. Dit komt omdat vakantie voor veel mensen de ultieme manier is om tot ontspanning te komen. Als je kinderen hebt is vakantie vieren op een vakantiepark ideaal. Zo kunnen de kinderen zich vermaken terwijl jij als ouder wat meer vrije tijd hebt. vakantiepark De Leistert in Limburg is een leuke locatie om je vakantie door te brengen. Het vakantiepark is voorzien van allerlei leuke opties waardoor er voor iedereen wel iets te doen is.

vakantiepark De Leistert in Limburg

Faciliteiten op het vakantiepark

Voor kinderen is vakantiepark De Leistert in Limburg een droom die werkelijkheid wordt. Er is altijd een recreatieteam werkzaam op het park die de kinderen vermaken. Daarnaast is er een leuke waterspeeltuin op het park aanwezig en verder is er een prachtig binnen en buitenzwembad met een bubbelbad en voldoende ligplekken. Zo kan iedereen op een mooie zomerse dag genieten bij het zwembad. Verder is er een speeljungle en een overdekte plaza. Tot slot zijn er een aantal horecagelegenheden op het park waar je kunt eten en drinken met het hele gezin.

Een dagje Leistert

Niet alleen voor mensen die overnachten op het vakantiepark, is De Leistert in Limburg een leuke optie. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om een dagje naar Leistert te gaan. Als je een dagje naar Leistert gaat kan je gezellig bowlen, de indoor speeljungle bezoeken of zwemmen. Hierdoor is het park ook geschikt voor schoolreisjes.