Straal stijl en elegantie uit met een tas van Ted Baker, waar je ook bent. Op een feestje of een date, of op het werk of op school. En zelfs onderweg. Er is altijd wel een Ted Baker tas die bij jou en jouw situatie past. Met een ruim aanbod aan vormen, formaten en kleuren, vind je altijd iets dat aan jouw wensen voldoet en in jouw stijl past. Er zijn tassen met leuke prints en details, zoals slangenprints of strikjes of kettingen. Maar ook stijlvolle effen Ted Baker tassen. Je kunt alles vinden in een tas van Ted Baker.

Oorsprong Ted Baker

In 1987 was Ted Baker slechts een shirt specialist in Glasgow. Inmiddels is het merk internationaal bekend met kleren, schoenen, accessoires en meer. Bijvoorbeeld Ted Baker tassen. Ted Baker tassen worden, net als de andere producten, gemaakt met oog voor detail en kwaliteit en een humoristische knipoog in het design. Het merk is bekend geworden van mond-tot-mondreclame en heeft zich zo weten te vestigen op vele plaatsen wereldwijd, tot zelfs in Dubai. Grote marketingcampagnes passen niet bij Ted Baker.

De tas voor jou

Er is een ruim aanbod aan Ted Baker tassen en dit lijkt misschien onmogelijk om doorheen te komen. Natuurlijk kun je filteren op waar je naar op zoek bent. Misschien is de materiaalkeuze voor jou belangrijk. Je kunt Ted Baker tassen kiezen van polyester, leer, canvas, polyvinyl of polyamide. Daarnaast kun je de soort tas ook bepalen. Kies bijvoorbeeld een handtas, clutch, schoudertas of shopper.