In de vulpen speciaalzaak van P.W. Akkerman kun je terecht voor allerlei vulpennen zoals de merken Parker, Montblanc, Waterman of de Lamy. Dit zijn de bekendste vulpennen uit het assortiment. Maar zo heeft deze speciaalzaak ook andere merken die hun waarde hebben en niet minder van kwaliteit zijn. Je zou dan kunnen denken aan bijvoorbeeld de merken Aurora, Faber-Castell en Cross vulpennen. Deze vulpen speciaalzaak heeft natuurlijk ook andere artikelen in hun assortiment zoals balpennen, maar ook kantoorartikelen en andere schrijfwaren zijn onmisbaar uit hun vulpenspeciaalzaak in het centrum van Amsterdam. Je kan terecht in hun mooie winkel maar het is ook mogelijk online te bestellen in hun uitgebreide webshop.

De luxe Lamy pen

Een vulpen die je niet mag missen is de Lamy. Deze is verkrijgbaar als balpen en vulpen. Je zou kunnen kiezen voor een klassieke maar ook voor een luxe uitvoering. Zelfs de kleur zou je kunnen veranderen omdat deze hervulbaar is. Je kan dan kiezen uit rood, zwart, en oranje bijvoorbeeld. De speciaalzaak van P.W. Akkerman kan jou goed adviseren over de koop van deze pen. Ben je op zoek naar een luxe Lamy pen dan zou je op de webshop kunnen kijken of je bezoekt deze speciaalzaak in Amsterdam. Het uitgebreide assortiment van deze winkel zou je echt niet mogen missen. En vind je het moeilijk om te kiezen tussen het grote assortiment dan kan je hun vragen of ze je helpen om de goede keuze te maken. Zodat jij een luxe Lamy pen kunt meenemen uit deze speciaalzaak.

Een Parker sonnet vulpen

Deze vulpen heb je in allerlei soorten, kleuren en formaten. De parker vulpennen zijn niet meer te missen onder ons. De speciaalzaak heeft een uitgebreid assortiment van de parker vulpennen. Je kan er zeker een vinden voor jou. En wil je iemand het als cadeau geven dan zou je kunnen kiezen voor een cadeau set. Je kan het zelfs laten graveren en zo maak je jouw cadeau nog persoonlijker. Heb je interesse in een Parker Sonnet vulpen dan zul je die zeker vinden in de speciaalzaak van P.W. Akkerman.

Montblanc vulpen 32

Alle vulpennen kan je krijgen in klassieke modellen maar ook luxe uitvoeringen. Je kan kiezen voor goud en zilveren vulpennen. Maar ook in het zwart/grijs of alleen zwart. De keuze uit de modellen in deze vulpenspeciaalzaak is erg groot. Een ding is zeker je zal jouw vulpen er gaan vinden. Jij bepaalt jouw design en ook je prijs. Je zou kunnen kiezen voor bijvoorbeeld een montblanc meisterstück of een montblanc writers edition. Maar als je een mooie vulpen wilt met een mooi design is dat de Montblanc vulpen 32. Deze heeft ook bij de meeste vulpennen een gouden punt. Wat zeer elegant uitziet. Deze vulpennen staan bekend om hun uiterst hoge kwaliteit van luxe vulpennen. De Montblanc heeft verschillende collecties uitgebracht denk dan aan de Starwalker reeks of Great Characters. En zo vind je nog wel meer Montblanc pennen in deze vulpennenspeciaalzaak P.W. Akkerman.