Xsensible damesschoenen

Als je moeilijke voeten hebt die extra zorg vragen, kan het lastig zijn om goede schoenen te vinden. Dit geldt voor mensen met een hele hoge wreef, platvoeten of juist gebogen voeten. Geen enkele voet is hetzelfde en niet iedereen is standaard. Herken jij jezelf hierin? Lees dan zeker even verder. 

Comfortabele zool 

Xsensible damesschoenen bieden een comfortabele zool. Als je deze schoenen een tijdje draagt dan gaat de zool snel naar je voeten staan. Dit is anders met een standaard schoen. Je merkt zeker verschil tijdens het dragen. 

Xsensible damesschoenen

Speciale techniek in de schoenen 

Xsensible damesschoenen maken gebruik van de Stretchwalker techniek. De balanspunt van de schoen is in het midden van de zool geplaatst. Hierdoor neem je automatisch een goede loophouding aan. Zo krijg je minder snel last van je gewrichten. 

De lagen in de zool zijn niet alleen van leer, maar ook van latex en lycra. Hierdoor buigt de zool snel in de stand van je voeten. Deze schoenen lopen dus echt als pantoffeltjes en ze zijn er niet alleen voor mensen met probleemvoeten. Hier loop je letterlijk en figuurlijk mee weg. 

Kijk naar welke merken jou dit bieden 

Er zijn een aantal merken die schoenen bieden voor mensen met moeilijke voeten. Doe vooraf goed onderzoek op internet voordat je nieuwe schoenen koopt.