Het merk Filling Pieces is een relatief jong en modern merk. Aan leiding van het merk staat dan ook Guilaume Philbert die een uniek visie heeft. Wanneer hij jonger was wilde hij namelijk graag schoenen van het merk Dior of Lanvin kunnen kopen, maar had hij niet genoeg geld om dit te doen. Hij vroeg zich dan ook af waarom een merk zo ontzettend duur kon zijn, terwijl de schoenen voor veel goedkoper gemaakt konden worden. Daarom besloot hij het merk Filling Pieces sneakers op te starten waardoor het voor iedereen mogelijk is om schoenen aan te schaffen van een hoogwaardige kwaliteit.

Prijs en kwaliteit

Wanneer we kijken naar het aanbod van Filling Pieces sneakers dan zal al snel opvallen dat deze groot is, maar niet te groot. Door bewust het aanbod van Filling Pieces Sneakers klein te houden is het mogelijk om de aller beste kwaliteit en de beste designs te kunnen maken. Het merk wilt dan ook zitten tussen zowel de high end fashion markt als de streetwear markt. Deze markt die hier tussen zit is erg groot, en dankzij de Filling Pieces sneakers heeft een ieder de mogelijkheid om een sneaker aan te schaffen die niet alleen modern is en van top leer is gemaakt, maar ook nog eens een erg moderne en frisse uitstraling heeft.

Voor welk model kies jij ?

Doordat de sneakers in verschillende kleuren en modellen beschikbaar zijn, is er altijd wel een model dat goed past bij jouw behoeftes. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een sneaker die niet teveel opvalt, maar wel erg stevig en mooi is? Kies dan bijvoorbeeld voor de Filling Pieces 1861 Tonal Black. Deze sneaker is gemaakt van 100% nubuck en een unieke zwarte kleur, die de sneaker een gave uitstraling geeft. Daarnaast is het zo dat als jij een bestelling vandaag plaatst, je deze bijna altijd de volgende werkdag al in huis hebt. Ook heb je maar liefst 14 dagen retourrecht.